Need for Speed 2015 (PS4) Racing Gameplay

Just a racing gameplay from Need for Speed, the newest edition of Need for Speed franchise in 2015. Played on PS4.

  • Views:82,276 views
  • Rating:
  •  Click on the stars above to rate this page
  • Categories:[ Uncategorized ]
  • Tags:

Comments

Rexx Val says:

subscribe my channel pls

Dwi Susanto says:

sayang versi pc-nya delay sampe tahun depan

Big Yasar says:

Good Gameplay

Hand_Gaming 21 says:

english ?

South Blue Channel says:

bang untuk maen game itu perlu hardware apa ajah buat pc spesifikasinya gimana bang tara ?

Fiqri Akmanul Ichsan says:

Cool drift skill

dhiland naufal says:

saya udah sering maini bang temen ane ada yg punya ps4 jadi tinggal numpang main tiap hari #kurang modal

Adi Adi says:

ini tara arts game KW

Adi Adi says:

ini bukan tara arts game indonesia

Sefi Rizky says:

bang mainan minicraft dong

Haidar.Ariiq says:

bang tara game need for speed 2015 belom ada di PC ya bang

BeeDee Live says:

Nungguin Gran Turismo Sport aja ah…

Andrian Leonardo says:

pen bat main cuma laptop tdk support :'(

alan lizgkert says:

kok belok nya drift aja kok ngga seperti biasa aja ?

James Marco says:

nice drift

Kevin raharja says:

keren om Tara

David Indra says:

bang tara main SLEPPING DOGS dong !!!

ElectroPolix_GT says:

Gila enak bgt game nya buat nge-drift gk kek most wanted ngedrift dikit langsug berenti

No Name says:

KING OIL . :V

Bima Adi Mulyanto says:

bang kok ga ada suara abang bicara

Leonardo Aldo says:

kelemahannya di belokan tuh wkwkwkw tapi mantap lahhh… LEH UGHA!!!!

Ari Prihantoro says:

wow

Gung Lingga says:

he wats up ma fren

FIRMAN_ARTS ATRS GAME says:

ini channel gadungan semua nya!

raditya raka says:

Grafik nya topo markotop bagus bang buatin dong hahaha sudahlah

muhammad sandilaga says:

bang tara ancur banget

Judhistira Adhiatien says:

Wow Thats was a nice graphic, i didnt know its was gonna be that kind of graphic, does the handling good? delay turn or not?

AlvinTube says:

nice drifting bang

ViniRama Gaming says:

nyontek setingannya dong

the power of lele says:

ngerecord game pake apa?

ghost rider GR says:

bang tara mainya gokil abis biki merindi loooh

Mohammad Taufik Khimas says:

ini chenel nya bang tara bukan sih kok gak ada suara bang tara

afandi ahmad says:

bang tara coba mainin GUITAR HERO dong … belum pernah kayanya

GAMING VRN says:

upload TAG indonesialah bang, biar ada penjelasan gt dan lebih seru (y)

Dwimas Rakhmat says:

ini server luar negri bro

Iland Raffi says:

wow grafik nya bagus bgt

 Write a comment

*

Do you like our videos?
Do you want to see more like that?

Please click below to support us on Facebook!